Tämä postaus pyörii ulkoisten asioiden ympärillä. Aloin nimittäin miettiä ulkonäön merkitystä ja omaa miesmakuani.

Jos joku väittää, ettei ulkonäöllä ole väliä kumppania valitessa, niin minä väitän puolestani, että hän valehtelee. Todettakoon heti alkuun, että kyllä, sisällöllä on merkitys, suuri merkitys. Ulkonäkö muuttuu ja rapistuu, eikä sen ulkokuoren kanssa löydetä sielunkumppanuutta. Mutta kyllä sillä ulkonäölläkin vaan on merkityksensä, erityisesti alussa, kun ei vielä tunne toista kunnolla, jos ollenkaan, mutta näkee hänet hyvinkin selvästi.

Uskaltaisin väittää, että kun ihminen etsiskelee katseellaan kiinnostavia kumppaneita, lähes jokainen meistä etsii sellaista yksilöä, joka näyttää meistä hyvältä. Ja onhan se todennäköisempää, että lähdet tutustumaan henkilöön, joka viehättää sinua, kuin sellaiseen, jonka ulkonäkö ällöttää. Miksei tietty jollekin voi käydä niin, että "ruma" tyyppi paljastuu kultakimpaleeksi, ja sitten sitä rakastuu. Mutta harvemmin varmaan. Suhteessa on kuitenkin se fyysinen ja seksuaalinen ulottuvuus, ja minusta ulkonäkö on tässä kohtaa melkoisen tärkeässä asemassa.

Tietenkin on eri asia, puhutaanko upeasta, ihan ookoosta vai rumasta. Veikkaisin, että harvempi meistä seurustelee sen oman neiti/herra (ulkonäöllisesti) täydellisen kanssa. Ja sama homma toisin päin: tuskin kukaan päätyy yhteen sellaisen kanssa, jota pitää rumana. Todennäköisin kumppani on ihminen, joka näyttää miellyttävältä (vaikkei ehkä olekaan se universumin kaunein/komein yksilö) ja joka on muuten ihan super tyyppi. Niin kuin monessa muussakin asiassa, ääripäät ovat harvassa.

Palatakseni itseeni, mun mies maku on viimeisen n. kymmenen vuoden aikana ehtinyt muuttua aika paljon. En tiedä oikeastaan, mikä lähtökohta oli, mutta huomasin, kun tilanne muuttui. Aloin pitää rokkarimiehiä hyvännäköisinä. En nyt tarkoita esim. glamrockmiehiä, joilla on piukeet pöksyt, pörrönen pitkä tukka ja meikkiä. Ei ei. Sellanen ei ole vedonnut muhun missään vaiheessa. Vaan sellaset hmm.. perusrokkarit. Tatuointia, ehkä lävistystä, mustaa. Sellaset rockbaareissa pyörivät.

Sitten yllätin itseni kiinnostumalla myös "hevi"miehistä. Mua naurattaa jo tuo pelkkä termi. Nyt tarkoitan siis sellaisia miehiä, jotka on suht. hoikkia ja pitkähiuksisia. Avopuoliso sijoittuu tähän osastoon. Ennen tapaamistamme hänellä oli todella pitkät hiukset (olen nähnyt kuvamateriaalia). Kun ihastuin häneen, hiukset ulottuivat n. olkapäille asti. Nykyään hänellä on lyhyempi tukkalook.

Bisnesmies-look toimii myös. Tää kategoria olis ehkä lähimpänä sellasta klassista komeutta. Tässä on vain sellanen ongelma, etten varmastikaan osais seurustella tällasen miehen kanssa, koska hän olisi minulle liian "hieno". En itse koe edustavani glamour-/jet setter-/bisnestyyliä, joten en tuntisi oloani luontevaksi vastaavan tyylisen mieshenkilön seurassa. Alemmuuskompleksi. Mut on ne sliipatut miehet komeita, slurps. (Okei, noi kuvan kengät menee kyllä jo liian pitkälle..)

bisnes-normal.jpg

http://wardrobelooks.com/wp-content/uploads/2013/09/Smart-Casual-Business-Looks-For-Men-17.jpg

 

Naamakarvat on aikalailla pannassa. Mielellään ei karvoja. Tai sekin riippuu miehen tyylistä, mut mitä lyhyempi karva, sitä parempi. Oikein kunnon parta on totaalinen nounou. Lyhyt sänki ja joissain tapauksissa viikset on vielä ok.

Mitä vartaloon tulee, massavuori-/lihaskimppukroppa on todellinen turn off. Sporttinen ja timmi kroppa on toki oikein miellyttävä, mutta vedän erittäin selvän rajan "kehonrakentajien" ja sopivasti treenattujen välille. En tykkää, jos miehellä on isot pakarat. Se häiritsee! Myöskään pullukat ei sytytä millään tasolla. Eli hoikka tai sopivasti timmi maistuu mulle.

Lopuksi vielä pieni eye candy -osio:

1. Terrence Howard (näyttelijä) - Jokin siinä tummien piirteiden ja vaaleiden silmien yhdistelmässä vain on.

Terrence-normal.jpg

 

 

 

 

 

 

http://www.hdwpapers.com/terrence_howard_wallpaper_for_mobile-wallpapers.html

2. Simon Baker (näytellyt mm. Mentalistissa) - Oi sitä charmin määrää.

SIMON-normal.jpg

http://www.tvguide.com/news/simon-baker-mentalist-1024316.aspx

3. Tom Hardy (näyttelijä) - Niin kuuma! Jotkin Tomin roolihahmoista ovat tosin olleet aika epäseksikkäitä..

Tom-normal.jpg

http://www.nndb.com/people/704/000132308/

4. Logan Marshall-Green (näytellyt esim. Prometheuksessa) - Edellisen kaksoisolento. Nam.

Logan-normal.jpg

http://es.doblaje.wikia.com/wiki/Logan_Marshall-Green

5. Harry Styles (laulaja One Directionissa) - Tää tuntuu jostain syystä nololta. Harry edustaa vähän nuorempaa lajia. Onhan se nyt söpö, kattokaa tuota naamaa. Aijjettä. Ja mikä pörrötukka.

One%20direction-normal.jpg

http://www.look.co.uk/fashion/best-dressed-men-of-2012-see-who-made-the-cut

 

Näihin kuviin ja pinnallisiiin tunnelmiin päätämme tällä kertaa, herkullista viikkoa, hihhih!

- Rainberry

P.S. Jossain vaiheessa palaan ulkonäköön naiskauneuden tiimoilta.