Viimeksi hehkutin kuumia miehiä, nyt olkoon naisten vuoro!

Aluksi muutama sana seksuaalisesta suuntautumisesta. Itsehän jaan elämäni miehen kanssa, mutta en voi sanoa olevani absoluuttisesti hetero, jos sellaista absoluuttisuutta nyt edes on olemassa. Erä miespuoleinen ystäväni, joka pitää miehistä, sanoikin kerran, ettei kai kukaan ole täysin hetero tai täysin homo. Mene tiedä, mutta laskelmieni mukaan minä olen n. 95% hetero. :D Keskitytään nyt siis siihen viiteen prosenttiin.

Naismakua on paljon vaikemapi määritellä kuin miesmakua. Kenties se johtuu tuosta prosenttijakaumasta, heheh. Siispä lähdetään liikkeelle käytönnön esimerkeistä.

On olemassa naisia, joita katsoo miettien: "Ooh, onpa kaunis!" tai "Ooh, onpa upea tyyli!" Nämä ovat siis tällaisia puhtaasti ihailevia reaktioita, tyyliin: "Olisinpa minäkin." Sitten on olemassa naisia, joita katsoessa ajattelee: "Ooh, onpa hyvännäköinen, tuota voisi pussailla!"

Jälkimmäiseen kastiin ovat kuuluneet eräs laiha tyttö, jolla oli pitkä musta rokkitukka ja tapaus, jonka nimesin surffitytöksi. Sitten ovat tietysti ne poikamaiset tytöt. Esimerkkinä tästä L-koodin Shane.

Shane-normal.jpg

http://adamwolf.deviantart.com/art/The-L-Word-wallpaper-Shane-03-81708828

Jatketaan julkkisesimerkeillä. Yllätyksekseni mieleen ei tullut kuin kaksi!

Alanis Morissette - kanadalainen muusikko

alanis-normal.jpg

http://www.rollingstone.com/music/artists/alanis-morissette

Mylène Jampanoï - ranskalainen näytteljiä (mm. Marttyyrit). Toinen Mylènen vanhemmista on Kiinasta, siitä nuo upeat silmät.

mylene%202-normal.jpg             mylene-normal.jpg

          http://www.listal.com/viewimage/1181704                            http://www.listal.com/viewimage/3892807

Nämä hurmaavat naiset toimikoon esimerkkeinä naismaustani. Kuuluvat siis osastoon "Pussaisin". Mutta nimenomaan vain pussaisin. En osaa kuvitella olevani vakavassa parisuhteessa naisen kanssa. Mutta pussailla silti aina voisi!

Paitsi että tietenkään en kulje pussailemassa sen paremmin naisia kuin miehiäkään, koska olen parisuhteessa! Mutta noin niinku teoreettisesti.

Ihailkaamme naiskauneutta sekä sillä silmällä että ilman, ja katselijan sukupuolesta riippumatta!