Huuh, onpa viime kirjoituskerrasta aikaa! Kesä tuli ja ilmeisesti kiinnostukseni muualla kuin internetissä roikkumiseen lisääntyi.

Aaah. Ihana kesä! Mä olen kesäihminen henkeen ja vereen. Näen välillä painajaisia syksystä, niin kovasti rakastan kesää. Keräsin tässä yksi päivä luonnosta kukkasia ja laittelin niitä maljakkoihin ympäri asuntoja. Miten kaunista! Käytiin hankkimassa parvekekukkasiakin. Parvekkeella on tullut vietettyä aikaa aamupalastellen ja iltapäiväkahvitellen. Ruokakin on kesällä niin tuoretta ja raikasta! Uudetperunat ja kevätsipulit, kotimaiset mansikat, namnam. Uskaltauduin tänä kesänä järveen paljon aikaisemmin kuin viime vuosina, kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Kaverin mökkisynttäreillä pääsi myös uiskentelemaan tämän tästä. Ne kinkerit oli muuten aivan mahtavat. Kirmailtiin sateessa, oltiin vesi-ilmapallosotaa, paistateltiin auringossa, syötiin ihania ruokia, nautittiin alkoholivirvokkeita pitkään ja hartaasti, tanssittiin aamunkoittoon. Noin niinku mainitakseni muutamia aktiviteettejä. Varmasti parhaita kesämuistoja ikinä.

Paino-liikunta-akselille palatakseni, olin tuossa kuukauden namilakossa. Lenkillä olen käynyt edelleen, mutta myönnettäköön, että joinain viikkoina olen käynyt lenkillä vain n. 3 kertaa viikossa. Paino ei tosin ole hirveästi pudonnut. :D Kilo-pari on tainnut lähteä. Aina voi tosin uskotella itselleen, että läskit ovat vaivihkaa muuttuneet lihaksiksi, ja lihashan painaa tunnetusti enemmän kuin läski! Hehheh.

Yksi juttu, josta poden vähän huonoa omatuntoa on alkoholin käyttö. Seuraavana päivänä on darrassa, mikä tarkoittaa, ettei lenkille ole asiaa. Lisäksi sillä välin kun keho polttelee alkoholia, kalorit jäävät odottelemaan vuoroaan. Eli varastoituvat mitä epämieluisimpiin paikkoihin.

Darrasta puheenollen, olen ollut niin onnekas, että olen viime aikoina välttänyt pahimmat päänsärky+oksennus+makaan kuolleena iltaan saakka -darrat. Vähän on ollut vain nuutunut ja väsähtänyt olo, mutta muuten ihan ok. Voin paljastaa teille salaisuuteni: vesi. Mycket vesi. Juo illan mittaan vettä, juo ennen nukkumaanmenoa vettä, juo yöllä/aamulla heräillessäsi vettä. Tää toimii. Harmi, että kesti näinkin kauan tajuta se. :D

Olen myös onnistunut humaltumaan mukavan sivistyneesti. Ei örvellystä, vain hauska hiprakka. Huraa! Ei sillä, että olisin muutoin aina örvellyskunnossa. Mutta onhan niitäkin sattunut kohdalle joskus..

Se niistä kuulumisista ja sitten katse eteenpäin. Edessä häämöttää juhannus. Harmi vain, ettei sää taida suosia juhlijoita. :( Masennun hitusen aina kun lämpötila tippuu. Pitäis olla joku sellanen asetus, että kesällä lämpötila ei saa laskea alle +20 asteeseen. Missään vaiheessa.

Mutta siis, juhannus. Matkaamme maalle, jonne kokoontuu lähisukuni. Parhaimmillaan n. 20 henkeä. Huhhuh. Siitä on aikaa vuosikausia, kun viimeksi vietin perhejuhannusta. Vähän jännittää.

Toivotan teille riemuisaa, ihanaa keskiyön auringon juhlaa! Pitäkää toisenne lämpiminä, ellei kesä sitä tee.

- Rainberry